Ophaal- & bezorgdienst

Stichting Casa Segunda Vida kan je ook letterlijk een eind op weg helpen, door vervoer aan te bieden voor bijvoorbeeld de overbodige huisraad of juist dat ene meubel uit onze winkel dat nooit in je auto zal gaan passen.

We komen de spullen die voor jou overbodig zijn geworden graag thuis ophalen, we nemen echter niet alles mee. Hier vind je alvast een overzicht van de spullen die wij niet meenemen. De meest praktische manier om te weten te komen of wij in je spullen geïnteresseerd zijn, is bellen met 06 44009432 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden van de winkel).

Een andere makkelijke manier is om ons mobiele nummer te gebruiken om ons te appen. Je kunt dan de foto’s van de spullen sturen zodat we een inschatting kunnen maken en geen van beide partijen voor een verrassing komt te staan.

Als je de gekochte spullen uit de winkel graag thuis wilt laten bezorgen, dan is dat in overleg met ons geen probleem. Dit zal veelal echter wel iets van geduld vragen, we rijden doorgaans eenmaal per week met de bezorgbus in de regio rond.

De kosten daarvan zijn als volgt:

Dieren €10
Rheden, Laag Soeren, Leuvenheim €15
Zutphen, Arnhem €30
Doetinchem, Apeldoorn, Nijmegen e.o. €40

ophalen tweedehands spullen met de bus van Casa Segunda Vida