Huisruimingen

Om allerlei redenen kan het handiger zijn om te kiezen voor een huisruiming dan om zelf aan de slag te gaan in het betreffende huis. Wij hebben de kennis en kunde in huis om de huisruiming tot een goed einde te brengen, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Om de huisruiming goed in te kunnen plannen, vragen wij de eerste aanmelding een maand voor de beoogde datum door te geven.

Bij de huisruimingen is er veel mogelijk: van enkel de inboedel verwijderen tot een huisruiming waarbij wij de woning spijkervrij maken en zelfs behang en vloerbedekking verwijderen. De afvoer van de overtollige spullen verzorgen wij.

Ook zijn er mogelijkheden om een container op locatie te krijgen via onze directe contacten met Visser Sloopwerken. Mocht er onverhoopt asbest in het pand aanwezig zijn, dan kan er contact opgenomen worden met Visser Asbestsanering via 0313-450272.

Daar er veel mogelijkheden zijn, inventariseren wij eerst wat er bij jouw wensen nodig is. Aan de hand daarvan maken wij een offerte en sturen wij je die per e-mail toe. Als je akkoord gaat met de offerte, zorgen wij er daarna voor dat het huis klaar is voor verkoop of verhuur.