Zakelijke klanten

Ook binnen de gemeente Rheden woont een groep inwoners die ver van de arbeidsmarkt afstaat. Vaak willen deze mensen wel graag iets doen, maar mogen of kunnen zij dit niet zonder begeleiding. Vanuit onze stichting willen wij een veilige werkplek aanbieden voor deze doelgroep. In een prettige omgeving bieden wij vrijwilligerswerk voor inwoners met en zonder dagbestedingsindicatie.

Ons team ondersteunt al haar medewerkers op een professionele en kundige manier. Naast structurering van de dag, planning en organisatie, richt de begeleiding zich ook op het versterken van sociale vaardigheden en het vermogen om samen te werken. Kortom, de ontwikkeling van ieder zijn individuele talenten en kwaliteiten.

Alle volwassenen van 18 jaar en ouder kunnen bij ons terecht. Doordat we naast onze kringloopwinkel ook een meubelloods en werkplaats hebben binnen onze stichting, bieden we een gevarieerde en uitdagende werkplek.

Wilt u iemand aanmelden of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ook hier ons beleidsplan downloaden.