Dagbesteding

Heb je een dagbestedingsindicatie en lijkt het je een leuke bezigheid om in een winkel te helpen, aarzel niet en neem contact met ons op. Bij ons zijn er meerdere mogelijkheden om je dagen in te vullen, onder begeleiding van ons team. Ook als je geen indicatie hebt, ben je welkom als vrijwilliger!

In de winkel

Ben je graag sociaal in de weer of vind je het juist een uitdaging, dan kan je bij ons in het winkelgedeelte terecht. Een deel van je werk zal bestaan uit het helpen en adviseren van klanten. Daarnaast zullen de werkzaamheden bestaan uit onder andere schoonmaken, opruimen en sorteren en afvoeren van afval.

In de werkplaats

Ben je meer geïnteresseerd in het inzetten van je technische vaardigheden of wil je die graag leren? Dan is onze werkplaats een goede plek. Dit is een rustige plek waar je vooral bezig zal zijn met het testen van apparatuur, reparatiewerkzaamheden, opknapwerkzaamheden aan meubels en het herstellen van kleding.

Op het buitenterrein

Ben je liever buiten in de weer? Dan kan je bij ons prima aan de slag om ons te ondersteunen bij het terreinonderhoud. De werkzaamheden die hiermee gepaard gaan, zijn onder andere het harken van blad, onkruid verdelgen en het aanvullen van bloempotten.