Over ons

Wie zijn wij?

Stichting Casa Segunda Vida is in 2015 opgericht voor mens en milieu. Het is een kleinschalige stichting waar persoonlijke aandacht op nummer 1 staat, zowel voor de spullen als voor de mensen, klanten & vrijwilligers.

De oprichter

Babette Visser is de oprichter van Stichting Casa Segunda Vida. Zij is opgegroeid in een sloopbedrijf wat circulair sloopt en waar haar liefde voor herbruikbare spullen is ontstaan.

Het Team

Team Casa bestaat uit een team van vrijwilligers, re-integranten en dagbesteders wie met passie en plezier ervoor zorgt dat de winkel en zijn activiteten kunnen blijven bestaan.

De hoofdgedachten

De naam Casa Segunda Vida is afkomstig uit het spaans, het betekend ” huize het tweede leven”. Dit verwijst naar zowel de spullen als de mensen. De spullen worden opnieuw gebruikt en de mensen krijgen een nieuwe kans om zich te ontpoppen.